Livsplanen

Ikke kategoriseret

Tre fantastiske storbyer i Europa

livsplanen

Tre fantastiske storbyer i Europa

Mangler du lidt inspiration til din næste storbyferie? Så tag et kig på hjemmesiden storbyfan.dk, hvor du kan læse om de bedste storbyer i Europa.

Eller også kan du læse med her, hvor der er en kort beskrivelse af tre af de mest populære storbyer: London, Paris og Barcelona. Vil du vide mere om dem, bør du besøge hjemmesiden Storby Fan.

London

London er vel nærmest storbyferiens moder. Rigtig mange danskere tager hvert år til London på storbyferie, og byen har da også noget for enhver smag – og så er flybilletterne samtidig meget fornuftige i pris på grund af den store konkurrence imellem flyselskaberne fra København til London.

Først og fremmest har London en lang række seværdigheder. Der er de gamle som det tidligere fængsel Tower of London og katedralen Westminster Abbey. Og så er der de nyere, hvor London Eye på få år er blevet en af de mest besøgte seværdigheder i London.

Men London har meget mere at byde på – bl.a. en række små, spændende butikker med ting, som du ofte ikke kan købe i Danmark. Og så er der jo de berømte stormagasiner, hvor du nærmest kan få alt.

Endelig er der jo hele aften- og nattelivet med gode restauranter, flotte musicals og ikke mindst hyggelige pubber fordelt over hele byen.

Paris

På en storbyferie i byernes by Paris kan du også opleve lidt af hvert. Et besøg i Eiffeltårnet er jo et must (selvom det kræver tålmodighed i højsæsonen). Og det samme er museet Louvre, hvor du naturligvis skal se Mona Lisa – men også nogle af de mange andre udstillinger.

Du spiser naturligvis også godt i Paris. Både fransk mad og vin ligger ofte helt i top – og det gør det naturligvis også i Frankrigs hovedstad.

Endelig er der shoppingmulighederne, hvor særligt mærketøj fås i store mængder – både det rigtig dyre og det lidt mere prisvenlige.

Barcelona

Lidt sydligere ligger Barcelona, der også er en by med god mad, dejlig vin og masser af stemning. Indbyggerne i Barcelona lever en stor del af deres liv udenfor i det gode vejr.

Byen har sine seværdigheder, men ellers er det først og fremmest stemningen, som mange kommer for at opleve i Barcelona.

Og så er vejret jo perfekt både i foråret og efteråret, hvor det ikke er helt så spændende i Danmark.

Tags:
Back to top