Livsplanen

Ikke kategoriseret

Star Wars

livsplanen

Nogle film fra barndommen bliver til evige klassikere. Jeg tror at visse af dem mere er omgæret af nostalgi og gode minder end af egentlig kvalitet. Andre igen er film som har en vis kvalitet og som mange kan blive enige om er gode. Nogle af mine egne yndlingsfilm var helt klart Star Wars. I starten havde jeg ikke selv nogen videomaskine, så det var lidt svært at komme til at se filmene. Heldigvis havde jeg flere gode venner som alle havde videomaskiner. Ofte mødtes vi efter skoletid for at se film og aller bedst var det selvfølgelig i weekenden, så der rigtigt var tid til det.

Jeg husker tydeligt hvordan vi cyklede ned til videobutikken bevæbnet med et medlemskort og de penge vi nu kunne skrabe sammen. Der skulle selvfølgelig både være råd til at leje film og købe noget slik og sodavand. Alle tingene hører sig jo til når der skal være filmhygge. Dengang var visse af videoudlejningerne nærmest uoverskuelige for os små drenge, lange rækker af reoler fyldt med film fra gulv til loft. Der var virkelig mange muligheder og det kunne være svært at vælge. En af de ting vi kunne blive enige om var dog Star Wars som de fleste af os kunne lide. Desværre sjældent at vi fik lejet dem, for der var jo også mange andre gode film på hylderne. Senere hen fik jeg en VHS-maskine og kunne nu selv begynde at købe film. Nogle af de første film var selvfølgelig Star Wars i den gode gamle udgave. Senere hen blev de suppleret med de nye udgaver på VHS og efterfølgende på DVD.

Matas

Star Wars

I dag er det blevet meget lettere at købe sine film eller leje dem over internettet. Faktisk er der rigtigt mange ting som nu foregår på nettet, for eksempel at gå en tur ind på matas.dk. Før krævede det en køretur ind til byen for at kigge på parfume, i dag kan man studere et kæmpe udvalg af parfumer på deres webshop. Samtidig er webshoppen med til at sikre at vi kan købe produkterne til nogle fornuftige priser. Det er noget som gør det lidt sjovere at handle.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top