Livsplanen

Ikke kategoriseret

Sommerplaner

livsplanen

Så er det afgjort. Vi gentager succesen fra sidste år. Til sommer drager vi af sted til det spanske på charterrejse, nærmere bestem Mallorca. Sidste år, inviterede sviger mekanikken mig med på en tur til Mallorca, som skulle gøre at vi ville få en mere solrig sommerferie end den man ser i Danmark. Det var en helt fantastisk tur hvor vi havde det sjovt på de dejlige strande og i den køllige pool. Med all-inklusive gik vi heller aldrig i seng sultne. Der blev spist for fulde drøn. Ligesom sidste år bestilte vi flybilletter som var afbudsrejser. Dermed var turen rigtig billig i forhold til det vi fik ud af det. Det samme har vi tænkt os at gøre igen. Igennem travelmarkets hjemmeside travelmarket.dk, har vi fundet en masse gode tilbud – tilbud vi måske også kunne finde på at bruge i andre ferier. Billetterne skal snart bestilles og travelmarket hjælper os helt sikkert godt på vej.

Sommerhusudlejning

Da sviger mekanikken i forvejen har et sommerhus her i Danmark er det selvfølgelig dårlig business at tage ud og rejse. Men i stedet for at have dårlig samvittighed over at sommerhus ikke vil blive brugt, så bliver der gjort noget ved dette. De har nemlig meldt sig ind i Sol & Stand som finder kunder fra Danmark eller andre lande som gerne vil opleve Danmark om sommeren. Så booker de sig ind i hytten og kan holde deres ferie i Danmark. Det kører helt automatisk og husejeren skal slet ikke stå for noget. Huset vil efter hvert besøg og rengøres, så det er jo god business hvis man gerne vil ud og rejse.

Sommerplaner

Jeg kan bare næsten ikke lade været med at tænke på hvor sørgeligt det må være at rejse til Danmark for at holde sommerferie. Her er jo hverken varme eller sol. Stranden ligger dog tæt på vores sommerhus så hvis de vil have sand mellem tæene og en masse vind i håret er det selvfølgelig oplagt. Dog er jeg ikke typer der kan lide den kulde og kraftige vinde som der hyppigt findes i Danmark. Derfor er jeg helt klart tilfreds med at komme til Mallorca.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top