Livsplanen

Ikke kategoriseret

Skieferie med manden

livsplanen

Nu hvor vinteren efterhånden rigtigt er begyndt at indtage Danmark, er her ikke rart at være for en frossenpind som jeg. Tværtimod. Jeg længes efter sol og varme, og jeg kan næsten ikke holde ud, at der er 5 måneders tid til, at jeg skal opleve det igen.

Min mand har imidlertid en eller anden forventning om, at vi skal på skiferie. Det har han været siden han var helt lille, men jeg har aldrig kunnet overskue tanken om at tage et endnu koldere sted hen, end hvor jeg kommer fra. Jeg har prøvet at forklare ham, at det simpelthen er for koldt og at jeg aldrig har prøvet det før, men han foreslår selvfølgelig at vi bare køber noget skiundertøj. Og jeg kan da love for, at der er brug for godt vinterundertøj, før jeg så meget som kan overveje at rejse.

Han siger at det er intet problem. Han ved lige præcis hvilket vi skal købe; og det er da også helt fint! Men tanken om ski tiltaler mig altså bare ikke. Jeg har virkelig lyst til sol og strand. En tur til Sydamerika eller Asien. Bare et sted hvor der er over 15 grader, så er jeg tilfreds. Men hvordan overbeviser man et ski-barn, om at det er nu at traditionerne skal droppes til fordel for en tur til varme lande? Indtil videre har det ikke kunnet lade sig gøre, selvom jeg har forsøgt mig med alverdens ting og sager.

Jeg bryder mig nu heller ikke om, at skulle være for kritisk, for jeg ved jo godt hvad det betyder for ham, at komme afsted. Det er næsten det værste ved det hele. Manden har jo glædet sig siden sidste år, for pokker.

Skieferie med manden

Så nu skal vi altså ud og shoppe skiundertøj. Jeg elsker at shoppe, men det her er måske ikke lige den mest optimale shoppingtur. Forhåbentlig ved han, at det er ham der betaler! Og så lokker jeg ham da nok også lige ind i et par damebutikker, bare for at hævne mig lidt.

Har I nogensinde været på skiferie, og hvad synes I om det?

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top