Livsplanen

Ikke kategoriseret

Sjælland rundt på malerkost

livsplanen

Sjælland rundt på malerkost

Nu forholder det sig sådan, at næsten al slags malerarbejde vil jeg hellere end gerne udføre sevl. Jeg er ikke nogen typisk gør det selv kvinde, men lige præcis maling elsker jeg. Det er ligemeget om det er indendørs eller udendørs. Jeg vil helst ikke have hjælp. Men nogen gange bliver jeg nødt til at overgive mig. Jeg bor i et dejligt, to-etages rækkehus i Karlslunde. Huset er beklædt med træ, men efter at jeg har fundet ud af at købe en dyr kvalitetsmaling, behøver jeg ikke male hvert år længere. Hvert femte år, det er nok – og det er i år. Jeg har vidst længe at jeg skulle i gang, og faktisk også glædet mig, men nogle gange kommer virkeligheden på tværs af selv den bedste planlægning.

Skruebold fra højre

6 uger før min ferie blev jeg hasteindlagt på hospitalet. Det viste sig, at jeg havde en knude i mit underliv. Livmoderen var simpelthen blokeret af en klump på 10×15 cm, og det hele skulle fjernes – og det kunne kun gå for langsomt. Selvfølgelig har jeg mærket at der var et eller andet, men jeg var ikke sikker. Selv om jeg er kvinde er jeg tilpas nok mand, og temmelig hårdhudet, så ja – selv om det i dag lyder tåbeligt i mine egne ører, så tænkte jeg at det bare skulle arbejdes væk. Der tog jeg så for een gangs skyld fejl.

Det gode er, at jeg har haft en samlet sommerferie på næsten 3 måneder. Det dårlige er, at jeg dog sjældent i mit voksenliv har følt mig så svag. Alle andre end jeg ved godt at en hysterektomi ikke er for sjov. Men naive jeg havde ikke ventet at et bikinisnit ville lægge mig brak i så lang tid. Selv efter at såret var fuldstændig helet har jeg haft smerter af og til. 

Så ingen stiger, intet malerarbejde til mig i år. Jeg har istedet indhentet tilbud fra www.byggestart.dk og udvalgt mig en håndværker der kunne klare det grove. Jeg har så fokuseret på at blive helt rask, at have det sjovt, og at cykle så meget jeg kunne, hele Sjælland rundt.

Tags:
Back to top