Livsplanen

Ikke kategoriseret

Sikke et puslespil

livsplanen

Sikke et puslespil

Puslespil kan komme i mange afskygninger. I dag så er puslespillet af den mere praktiske slags. Vi er otte pesoner som har lejet to baner i Greve Hallerne for at vi kan spille badminton en gang om ugen. Det går vi gerne og hygger os ret godt med når vi ellers kan være der alle otte. I dag er den ene blevet forhindret og så tænkte vi at hendes mand måske kunne tage over som reserve. Så let skulle det dog ikke gå for han skulle også med til arrangementet sammen med hende. Vi har desværre ikke lige en reserve på lager men det burde vi jo nok. Tre andre har nu meldt at de godt kan sidde over og så passer det jo for så vidt med at vi er fire der spiller i dag. Min kæreste kom dog på den idé at hun og jeg låner den frie bane og tester om hun stadig kan finde ud af at spille badminton. På den måde kan vi måske køre hende i stilling som reserve men så mangler vi bare en fjerde mand i dag. Jeg håber at en af de andre kan spille alligevel.

Andre puslespil

Al den snak om puslespil mindede mig om at vi selv har nogle puslespil liggende under sengen. Dem må jeg vist lige ind og støve af, det er jo snart vinter og så kan vi nok finde tid til den slags. Sidste vinter nåede min kæreste og jeg at lægge et enkelt puslespil med 1000 brikker, det er utroligt så vanedannende den slags kan være. Nu har jeg så fundet ud af at vi har yderligere to puslespil med 1000 brikker, der bare ligger og venter på at vi giver os i kast med dem.

Online puslespil

Det fik mig til at tænke på at jeg måske skal bestille et par puslespil på nettet hvor de laves med eget motiv på. Det kunne faktisk være lidt sjovt. Jeg skal også lige se om jeg ikke kan få en hurtigere internetforbindelse. Jeg har tænkt mig at starte hos SE og lige se på deres side se.dk. Her står der helt sikkert hvilke forbindelser jeg ellers kan få og til hvilken pris. Det er bare at gå ind på www.se.dk.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top