Livsplanen

Ikke kategoriseret

Så er det overstået!

livsplanen

Jeg plejer hvert år at blive forkølet, når efteråret så småt sætter ind. I år har da heller ikke været nogen undtagelse, så den stod på de sædvanlige nætter med reduceret søvnkvalitet og en rød næse, fordi jeg måtte pudse næse så meget. En ting var dog bedre i år. Jeg er ret lysfølsom, så jeg har købt nogle gardiner hos Livingart, som nærmest blokker solen ude, når de er trukket for. Det var min mor, som foreslog mit, at jeg fik gjort noget ved det. Hun har nemlig samme udfordring. Derfor var hun selv gået til Livingart for at få en løsning på det.

Ikke helt tosset

Jeg må indrømme, at det er en af hendes bedre idéer, som hun heldigvis valgte at dele med mig. Heldigvis var jeg også smart nok til at følge hendes gode råd. Der har da også været tider, hvor jeg har spekuleret over, hvad hun lige havde gang i. Jeg kan huske dengang hun var med min far på ferie i Bulgarien eller noget i den retning. Min mor har altid været bidt af at gå på lokale markeder – selv når hun har været dårlig til bens. Da hun aldrig havde været i Bulgarien, skulle det da helt sikker udforskes. Da min mor og far kom hjem fra ferien viste hun stolt sine køb frem. Ud over de sædvanlige turistede t-shirts havde hun også slæbt en fliseskærer med hjem. Den havde nemlig kosten noget nær ingenting. At hun så kunne have risikeret at brække ryggen på en lufthavnsansat eller betale overvægt i flyet var mindre væsentligt. Så vidt jeg ved, har den kun været i funktion en enkelt gang. Men glæden over at have fundet et godt køb, kan jeg i hvert fald ikke tage fra hende.

Og dog?

Så er det overstået!

Jeg kan også huske til min brors 19-års fødselsdag. Da var han lige flyttet i sin egen lejlighed. Fødselsdagen blev af en eller anden årsag holdt på Big Bowl i Valby. Jeg kan ikke huske, hvad jeg gav min bror i fødselsdagsgave. Jeg kan bare huske, at vores mor gav ham 10 engangsgrille og 20 viskestykker. Det er jo det, som alle teenagedrenge ønsker sig – eller hvad?

Gad vide om jeg også bliver sådan, når mine børn flytter hjemmefra?

Tags:
Back to top