Livsplanen

Ikke kategoriseret

Renovering af hjemmet

livsplanen

Renovering af hjemmet

Det var en tirsdag eftermiddag, og og var netop kommet hjem fra arbejde. Da jeg kom ind i mit køkken for at få noget at spise, var håndværkerne i fuld gang med istandsættelsen. Det gjorde det en smule besværligt at få noget at spise, så jeg tog noget havregryn med mælk, hvilket gjorde det både nemmere for håndværkerne og jeg selv. De havde været her i to uger nu, hvilket var ved at blive en smule hårdt, men ikke desto mindre ville min kæreste og jeg rigtig gerne havde istandsættelsen gjort ordenligt, eftersom vores køkken var meget gammelt og trængte til en gennemgående renovering. Vi var derfor rigtig glade for, at håndværkerne gjorde deres arbejde fornuftigt, hvilket vi også havde regnet med, da vi hyrede dem. Vi havde fundet vores håndværker tilbud på www.henttilbud.dk, hvor man kunne hente uforpligtende tilbud, hvilket gjorde beslutningsprocessen meget nemmere. Derfor skete det engang imellem, at jeg lige kørte forbi den lokale bager, fordi jeg syntes at håndværkerne fortjente noget godt at spise i form af kage og rundstykker. Nogle gange bagte min kæreste også hjemmelavede boller, hvilket vi alle var vilde med. Få opskrift på lækre hjemmebagte boller her. De smagte helt fantastisk, men det var desværre ikke altid, at min kæreste havde tid til at bage, eftersom hun var meget optaget af sit arbejde. Hun arbejder som politibetjent, og de havde en meget stor sag kørende lige nu, hvilket gjorde, at hun ikke havde meget fritid. Jeg stod derfor for alt det huslige for tiden, hvilket passede mig ganske glimrende, eftersom jeg havde meget fritid for tiden. Jeg var blevet tildelt en større opgave på mit arbejde, hvilket gjorde at jeg skulle aflevere en lang rapport. Jeg havde dog to måneder til at fuldføre denne ogave, og eftersom jeg var blevet tildelt en lignende opgave tidligere og havde fuldført den med klasse, vidste jeg præcis, hvordan jeg skulle gribe opgaven an. Jeg følte mig derfor bestemt ikke i tidspres, hvilket gjorde hele hverdagen en smule nemmere. På grund af dette havde jeg nu også mere tid til at tage mig af kæresten, når hun kom hjem fra en hård dags arbejde.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top