Livsplanen

Ikke kategoriseret

Plej dit ansigt mand!

livsplanen

Vi mænd er ikke de bedste til at passe på os selv, det er vist noget der er ret bred enighed om. Vi er alt for gode til at overhøre kroppens signaler om at et eller andet er galt, og vil hellere gå engang for lidt end en for meget til lægen. Vi er også kendt for at være en smule ulækre, i hvert fald set med mange kvinders briller. Men jeg vil vove den påstand, at det er en sandhed med modifikationer. Jeg kender en del mænd der ikke er spor bange for at gæ til lægen og mindst en, som på det nærmeste render derhen konstant, selvom han aldrig rigtig har fejlet noget.

Men hvordan har vi det så med at pleje os selv og vores ansigter? Jeg vil vove den påstand at vi har det meget bedre end mange går og tror og, at mange mænd bruger næsten ligeså lang tid foran spejlet, som deres kvindelige modstykker. Forskellen er nok bare, at det stadig er lidt et tabu at tale om med andre mænd. Det er ikke særlig cowboy agtigt at stå og fedte med en skønheds creme. Men jeg vil gerne brydde det store tabu og indrømme, at jeg plejer mit ansigt på flere forskellige måder og med forskellige produkter. Jeg er godt nok ikke meget for at købe dem når nogen kigger på, så de bliver handler hos matas.dk.

Ting jeg gør ved ansigtet

Plej dit ansigt mand!

Jeg damper af og til mit ansigt i kogende vand, for at blødgøre porerne. Derefter bruger jeg en rensende maske, som kan fjerne de mindste hudorme og andet skidt. Der er ingen, slet ingen overhovedet, der får lov at se mig mens masken tørrer ind, så man kan godt sige at jeg gør det lidt i smug. Når man har gjort det i et stykke tid, kan man tydelig se forskellen. Jeg vasker det også i ansigtssæbe hver anden dag, for at forhindre at huden bliver fedtet. Den sidste ting jeg gør i smug er, at bruge en renseskum, som efterlader huden helt glat. Hvis du tør bør du gøre det samme, man kan se det på dig og du behøver jo ikke fortælle det til nogen.

 

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top