Livsplanen

Ikke kategoriseret

Nye behov opstår

livsplanen

Internet

Kan du huske tiden før der var noget der hed internet? Det kan de fleste som er mere end tyve år gamle, men som tiden går, bliver det mere og mere svært at forestille sig at leve uden det. Jeg selv har svært ved at forstå hvordan det nogensinde har kunnet lade sig gøre at undvære alle de ting man kan bruge det til, selvom jeg har levet en stor del af mit liv uden. Når jeg tænker efter, kan jeg faktisk slet ikke huske hvordan man gør ting, uden at kunne gå på nettet. Hvis jeg for eksempel skal findet et telefonnummer på en jeg kender, men har glemt at få nummeret på, er internettet min ven. Hvis jeg skal finde en ny kæreste, er der stor chance for at jeg finder hende på en af nettets mange dating sider. Det samme gælder hvie jeg skal have lavet en reperation i hjemmet, hvor det med at ligge og ringe til håndværkere for at få en pris, er mig meget fjernt. Det baturlige er selvfølgelig at gå ind på en af de mange hjemmesider, hvor jeg kan få tre forskellige håndværker tilbud, så jeg kan matche deres priser og ydelser og derefter vælge den, som jeg vurderer er den bedste for mig. Det der startede som et sted hvor man kan udveksle informationer, er i den grad blevet noget, som rigtig mange af og, slet ikke kan forsteille os at vi kan leve uden.

Mobiltelefoner

Kan du så huske dengang man ikke havde mobiltelefoner? Det kan jeg og det fungerede faktisk. Man aftalte ting på en anden måde, selvom jeg ikke helt kan huske, hvordan det foregik. Nu er det det mest naturlige i hele verden, at man altid ved hvad hinanden laver og hvor de er. Mange føler sig faktisk nøgne uden deres telefon ved hånden, inklusiv mig selv. Prøv engang at lade den ligge derhjemme en dag og du vil opleve, at folk bliver sure på dig over at de ikke kan få fat på dig, ligesom du vil gå rundt med en konstant følelse, af at du er gået glip af noget vigtigt.

Nye behov opstår

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top