Livsplanen

Ikke kategoriseret

Ned på knæ

livsplanen

Så skete det. Min kommende svigersøn har tænkt sig at gøre en ærbar kvinde af min datter. Jeg har lige fået den officielle invitation til deres bryllup, som skal løbe af stabelen næste forår. Jeg vidste godt, at der var noget under opsejling, for Hans havde været henne og anmode om min datters hånd. Det var egentlig en joke, men jeg var da glad for, at han spurgte mig. Ikke at det havde ændret det store.

Kom maj du søde milde

Ned på knæ

Det bliver i maj, at det sker. Det bliver ikke det store bryllyp, snarere et beskedent bryllup for den nærmeste familie og de nærmeste venner. Det bliver holdt i vores gildesal, som sagtens kan klare de 30 personer, som er blevet inviteret. Jeg ved, at min datters og kommende svigersøns økonomi er lidt presset, så min kone og jeg har tilbudt at betale gildet. Det er jo endnu en tradition, at brudens far står for det. De har fået en sum penge, som de så må få til at strække eller eventuelt selv spæde til. 

Det er allererede besluttet, at det bliver en omgang catering fra vitam.dk, som bliver festmiddagen. Min datter havde været til en fødselsdag, hvor hun havde smagt maden fra Vitam. Så i hendes sind var der ikke noget at rafle om. Og da hendes kæreste, Hans, også havde været med og fået samme indtryk, var det jo en nem beslutning.

Som tiden dog går

Jeg synes jo ikke at det er særlig længe siden, at hun havde Hans med hjemme og præsenterede ham. Det var til min fødselsdag. På det tidspunkt var det vist ikke helt afklaret, hvor meget kærester de var, men i hvert fald nok til, at hun tog ham med til min fødselsdag. Og han er da også blevet hængende. Nu skal de så giftes. Det bliver med kirkebryllup og det hele. Ingen af dem kunne forestille sig, at de gik på rådhuset og fik det overstået på et kvarter eller hvor lang tid sådan noget lige tager. I den næste tid vil min kære hustru nok begynde at snakke en del om den praktiske planlægning, brudekjoler og andet godt. Hun er lige så spændt som jeg.

Tags:
Back to top