Livsplanen

Ikke kategoriseret

Mini cross over biler

livsplanen

Mini cross over biler

Der er i løbet af de seneste omkring ti år, begyndt at komme en ny slags biler på markedet. Det er en type, der ikke helt ligner noget man har set før. En mini SUV om du vil, eller en cross over, som de også er blevet kaldt. Det særlige ved denne slags køretøjer er, at de fleste af dem, er en allerede eksisterende mini bil, som er bygget om til en særlig version. Her er en del af de forskellige modeller der findes på det danske marked lige nu.

Polo Cross

Som navnet antyder, er det her i bund og grund en VW Polo. Men den er alligevel ikke helt som de andre, idet der er pillet ved den adskillige steder. Bilens frihøjde er øget betragteligt, ligesom den har fået større hjul og en del ting der antyder, at den er lavet til at køre uden for vejen. Den har blandt andet skærmkanter af plastik og beskyttelse under kofangerne, både foran og bagpå. Men den er som udgangspunkt ikke en 4×4, selvom den ser sådan ud.

Ford Fusion

Ford har haft denne version på markedet, i noget der ligner 8 år. Ligesom Poloen, er det en standardbil, der er blevet modificeret. Udgangspunktet er en Ford Fiesta, men den har fået lavet ændringer i frihøjde, hjulstørrelse, ligesom den har en del ekstra beskyttelse. En bonus hvis man vælger at købe sådan en er, at den er en af de mest fejlfri biler, som Ford nogensinde har produceret

Suzuki SX4

Suzukien adskiller sig fra de andre ved, at være bygget som den er helt fra bunden. Den er ikke en ombygning af en ekisterende model, selvom den deler undervogn med Suzuki Swift. Den her bil fåes også i en 4×4 version, ligesom den også fåes med en meget kraftig diesel motor.

Hvorfor købe en mini cross over?

Det er svært at finde en særlig god grund til at købe en af bilerne, andet end den at du gerne vil skille dig ud. De er ikke noget specielt, har hverken indbygget køkken eller fiberbredbånd. Den eneste med noget der minder om terræn egenskaber er Suzukien.

 

 

 

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top