Livsplanen

Ikke kategoriseret

Min søster er flyttet

livsplanen

Min søster er flyttet

De sidste mange år, faktisk siden 1998, har min søster boet i København hvor jeg også bor og jeg har været glad for at have hende i nærheden. Vi har lavet alt muligt sammen og sammen med min storebror, så jeg synes ærlig talt ikke at det var det fedeste i verden, da hun valgte at flytte til jylland, mere præcist Vejle, for to måneder siden. På grund af en sjælden travl tid på arbejdet, har jeg ikke haft tid til at besøge hende før sidste weekend.

Besøget i jylland

Vi kommer selv fra jylland, hvor vi boede indtil vi var tyve og toogtyve, hun er ældst, hvor vi begge flyttede til København med nogle måneders mellemrum. Jeg må indrømme at jeg ikke helt kan forstå hvorfor hun har valgt at forlde den store by og alle dens muligheder, men man bestemmer jo selv, jeg kunne aldrig drømme om at flytte til jylland igen – men sådan er vi jo så forskellige. Jeg var dog positivt overrasket over det sted hun er flyttet hen, i hvert fald når man kigger på hvordan området ser ud. Vejle fjord er rigtig flot og hun har udsigt til lillebæltsbroen. Vi havde en snak om forskellen og jeg var hurtig til at lufte alle mine fordomme om aklt det som man ikke kan i Vejle. Man kan ikke gå i byen, det forklarede hun at man godt kunne, man kan ikke købe færdig mad, det modbeviste hun ved at bestille pizza på hungry.dk lige her, folk er underlige, hun præsenterede mig for sin nye nabo som var vildt flink. Måske er det ikke så slemt igen, og mest noget med mig der savner min søster.

Tags:
Back to top