Livsplanen

Ikke kategoriseret

Min ryg siger av!

livsplanen

Som jeg bliver ældre med tiden, så synes jeg, at mod enden af hver dag, så bliver min ryg mere og mere øm. Jeg har både forsøgt at være til en fysioterapeut og også til lægen, men det har desværre ikke rigtigt hjulpet og derfor har jeg nu googlet lidt rundt og fundet en løsning, som jeg synes kan tage i hvert fald noget af smerten. Den går ud på at jeg skal være liggende på gulvet med knæene imod brystet, for det hjælper på strækket. Det er ofte ikke denne metode som flest bruger, men jeg havde brug for en anden måde at give min ryg en god strækning.

Min ryg siger arv!

Maskiner er smart

Der findes og flere dyre løsninger i form af specielle behandlinger i udlandet og nogle specielle maskiner, som der eventuelt kan købes. Mange læger, terapeuter og kiropraktorer kender fordelene ved disse maskiner, og hvis din kontakt person ikke allerede har anbefalet dig at bruge en, så skal du bringe emnet op. Jeg tror helt klart at de virker og jeg vil se om jeg ikke kan finde sådan en på et tidspunkt.

Jeg læste om en som havde afprøvet sådan en slags speciel maskine og hun sagde, at hun havde bemærket en stor forskel på hendes ryg, i forhold til hvordan den føltes før og efter. Det varede ikke mange timer efter brug, før at hendes ryg var blevet bedre og derfor bruger hun den vist næsten hver dag nu. Det er eftersigende en enkel måde at strække og slappe af efter at have siddet i mange timer på arbejdspladsen.

Jeg tror derfor at dette bliver min næste store investering, men de koster altså en hel del penge og så skal jeg jo samtidig også lige finde ud af hvilken en som passer til mit behov, da det virker som om at der findes mange forskellige af slagsen.

Tags:
Back to top