Livsplanen

Ikke kategoriseret

I gang igen

livsplanen

Sidste år overtog min kone og jeg et lidt ældre hus, som havde brug for en hel del vedligeholdelse og kærlighed. Det afskrækkede os ikke, for vi har hænderne skruet rigtig godt på og har god adgang til hjælp på de punkter, som vi ikke kan eller vil klare selv.Sidste år fik vi lagt nyt tag på. Det var en større omgang. Det var godt at få det overstået.

I gang igen

Det indre

I år bliver det så det indre af huset, som skal klares. Øverst på listen står køkken og badeværelse. Vi har kunnet leve med, at det ikke var helt, som vi gerne ville have det. Nu skal det bare være. Det betyder, at jeg skal have købt en del vvs til de to rum. Efterhånden har jeg et rimelig godt overblik over hvilket vvs udstyr og hvilke vvs-artikler, der er brug for. Så bestiller jeg det hele i et hug på multikoeb.dk, hvor jeg foretager de fleste af mine online køb af den slags. Multikøb har nogle ret gode priser, som jeg godt kan lide.

Når køkken og bad bliver klart, kan vi i langt højere grad end det sidste halve år tillade os at have gæster. De forhold, som vi har haft, har været tålelige, men ikke på en måde, at vi har villet invitere gæster. De har selvfølgelig været på besøg og har set det lille byggeprojekt, som vi har kastet os ud i.  Nogle gange ryster de lidt på hovedet af os. Jeg regner med, at det denne gang er her, hvor vi vil blive boende. Det har både konen og jeg sagt en del gange efterhånden, så familien tror ikke rigtig på os. Der er bare det, at vi ikke har helt de samme kræfter, som vi havde for tyve år siden. Derfor bliver der kræset lidt ekstra for detaljerne i dette hus. Fordi vi forventer at blive boende. 

Når køkken og bad er klart, så er vi nået rigtig langt. Til foråret skal vi også have gang i haven, som lige nu ligner noget, som er løgn. Det er dog sådan et delprojekt, som vi kan hygge os med, når vejret tillader det.

Tags:
Back to top