Livsplanen

Ikke kategoriseret

Hvor skal pengene komme fra?

livsplanen

Hvor skal pengene komme fra?
Så er den gal igen. Igen er det ved at være sidst på måneden og igen er der nul og nix tilbage i pengepungen, nul og nix tilbage i køleskabet og nul og nix tilbage nogen som helst andre steder.

Det eneste der er noget tilbage af er en sulten mor og en sulten datter, så på en eller anden måde må jeg jo få fat i nogle penge, så vi kan få købt ind og lavet noget mad.

Men hvor i alverden skal vi få pengene fra? Jeg kan simpelthen ikke se hvorfra de skal komme, når der stadig er over en uge til næste lønningsdag.

Som sagerne står lige nu mens jeg skriver dette, så er der måske penge nok til mad til et par dage endnu. Men så er den også helt gal. Om et par dage, så er der ikke engang noget rugbrød tilbage…

Tror derfor, at jeg må bide al skam i mig og tage et lån i en flyvende fart. Gør jeg ikke det, så er der nemlig ikke nogle penge tilbage til at købe ind og så får vi ikke noget at spise (medmindre der sker et mirakel eller sådan noget).

Jeg har derfor kigget lidt på Bovik Lån og set på mulighederne. Det er ikke helt så dyrt at låne penge som jeg frygtede, men man kan godtnok heller ikke sige, at det er nogen gratis fornøjelse…

Men hvad skal jeg ellers gøre? Jeg har simpelthen ikke penge nok til at få det hele til at hænge sammen, så et eller andet må jeg gøre hvis jeg ikke skal blive alt for desperat (i det hele taget og måske også af sult, hvis det går helt galt).

Du, kære læser, er selvfølgelig velkommen til at komme med et par gode forslag til hvad jeg kan gøre. Jeg er lydehøre overfor det meste!

Men vid på forhånd, at næsten alt hvad du foreslå er blevet overvejet fra min side allerede. Jeg har tænkt masser af store tanker, men endnu er jeg ikke kommet på nogen ideer der er ligeså gode som at tage et lån.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top