Livsplanen

Ikke kategoriseret

Hvad koster kvalitet?

livsplanen

Jeg må indrømme at jeg var skeptisk først. Jeg er en kvinde lidt tættere på. de 50 år end jeg bryder mig om at indrømme. Jeg er en hund efter god kvalitet, men elsker også at ting ikke nødvendigvis koster mere end de behøver. Så da min datter fortalte at hendes nye sommerjakke skulle være fra Ver de terre børnetøj var min første tanke “Det lyder dyrt”. Det er ikke fordi jeg vil hende det bedste. Men hvis du selv har børn, så ved du også at det nogle gange er nærmest som et bundløst, sort hul som man bare smider penge efter.

Der er altid eet eller andet som de har brug for – og mange kvinder – inclusive mig – sætter dem selv i anden række. Jeg tænker, at det kan da vente, og så går jeg lidt længere i de samme gamle klude. På arbejdet skal jeg bære min hvide uniform, så mit tøjbudget er ikke det der fylder mest herhjemme. Så absolut ikke. Nå, men bedstevenindnen Benedicte havde altså fået den eftertragtede jakke, så jeg blev nødt til at finde ud af hvd det var. Jeg blev glædeligt overrasket. Kvaliteten er supergod – og prisen slet ikke i nærheden af det jeg havde frygtet. Desuden kan den holde ihvertfald 2 sæsoner fordi den er så slidstærk. Det gør den altså også lidt billigere i brug. 

Hvad koster kvalitet?

Det endte med at jeg synes jeg havde gjort så gode køb at jeg også havde penge tilovers til en ny sommerkjole til mig selv. Det er flere år siden at jeg har købt en, så jeg blev nødt til at tage datteren med på råd. Den er vanvittig smuk, men kan jeg vise mig i den – den er kort, i orange, pink, lille og turkis. Jeg mener i min alder? Jeg vil jo ikke se latterlig ud. 

Helidigvis sagde datteren min, den skønne Emma at jeg sagtens kunne gå med den – også selv om jeg er meget gammel som hun så smukt udtrykte det. Jeg trak på smilebåndet og gav hende et ekstra knus. Nu er vi begge to klar til sommeren 😀

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top