Livsplanen

Ikke kategoriseret

Hip hurra for vores kommende hus

livsplanen

Hip hurra for vores kommende hus

Det var ikke uden rystende hænder at vi traf beslutningen om, at vi ville bygge vores eget hus. Det er jo ikke noget vi har prøvet før. Ingen af os er håndværkere, hvorfor vi får brug for nogle håndværkere til at hjælpe os. Derfor har vi været en tur på byggestart.dk og få nogle håndværkertilbud. Efterhånden har vi fået styr på det meste og fået tidsplanen på plads.

Byggestart 1. marts

Når foråret starter, går vi også i gang med at bygge. Vi har bevidst valgt at vi vil have den værste sne og kulde væk – inden vi går i gang med alt det dersens bygge-noget, Vi har alle aftaler på plads med håndværkerne og forventer, at vi i løbet af det sene forår eller den tidlige sommer.

Selv om der skulle komme nogle uforudsete udfordringer, vil vi helt sikkert være klar til at gå efterår og vinter i møde. 

Både min kærestes og min familie har begge ønsket os held og lykke med vores store projekt. De synes vist, at vi er på grænsen til at være rablende vanvittige, når vi har kastet os ud i et sådan stort projekt. De vil også være behjælpelige med diverse praktiske opgaver.

Når vi er kommet ordentlig i hus, har vi planlagt, at vi vil en uge eller to sydpå for at få fjernet det værste byggestøv og få noget sol på maven. Vi har endnu ikke fundet ud af, hvor vi vil hen, men jeg kan godt forestille mig, at det bliver Thailand, Grækenland eller Spanien. Det afhænger lidt af, hvor gode vi er til at overholde vores byggebudget og evne til at have strikket de rette håndværertilbud sammen. Jeg må da indrømme, at vi heller vil to uger til Thailand end en uge i Harzen. Der er altså mere sol og charme i Thailand end i Harzen. Det er en fordom, men vi er altså mere til sol, strand, palmer og lignende end til kukkeure og lederhosen. Men heldigvis er smag og behag forskelligt. Ellers ville der godt nok være godt fyldt op på flyene og på strandene, hvis vi alle ville det samme sted.

 

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top