Livsplanen

Ikke kategoriseret

Google og duft

livsplanen

Google og duft

Når geografien glipper, så er der altid mulighed for at spørge Google – rettere sagt Google Maps. I anledning en lille ferie som nærmer sig er jeg særligt på udkig efter afbudsrejser. Rejsedestinationerne går rundt til en masse eksotiske og vilde byer. På mange flyselskabers hjemmesider reklamerer de for billig afbudsrejser til mange forskellige rejser. Det er alt fra storbyferier til ferier hvor du kun skal slappe af ved standen eller lignende. Jeg fandt en særlig attraktiv rejse til Fiji men det kneb simpelthen med geografien. Jeg kunne simpelthen ikke huske hvor de smukke ø’er var placeret. Det var så utrolig heldigt at Google Maps kunne komme mig til undsætning og fortælle mig hvor det lige er ø’erne ligger. Nu hvor det er nogle år siden jeg har haft geografi, så ligger det hele langt borte. De helt normale byer i det danske land har jeg nogle gange rigtig svært ved at kortlægge, så jeg bruger det rigtig hyppigt. En ekstra funktion ved Googles tjeneste Google Maps, er at man kan finde en rutevejledning og få at vide hvor lang tid ruten ville tage at køre i bil, med tog eller på gåben. Dermed kan man sige at Google udkonkurrerer Krak. Det er super smart og du kan besøge hjemmesiden for Google Maps her.

Parfume bragt til døren

En anden ting som også er super smart er at man kan købe parfume igennem hjemmesiden for matas. Så snart man har indtastet sine oplysninger og tastet køb så er parfumen ved at blive pakket ned og leveret direkte til døren. Det er meget effektivt for mig da jeg bor langt væk fra en matas eller andre parfumeforhandlere. Uden at have behov for at dufte til de forskellige parfumer, ved jeg præcis hvilken parfume jeg skal bestille hjem. Jeg har nemlig igennem en tidligere rejse, duftet til nogle forskellige parfumer i lufthavnen. I Lufthavnen faldt jeg for den fantastiske duft fra Dior. Dermed gik der ikke lang tid fra at jeg havde besøgt Matas’ hjemmeside, til at jeg købte den skønne parfume. Nu skal jeg bare vente i spænding til at jeg modtager pakken fra postbuddet. 

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top