Livsplanen

Ikke kategoriseret

Fruen ville kun have Biotherm

livsplanen

Sidste år blev det ikke lige til sommerferie til et af de varme lande omkring Middelhavet: Grækeland, Italien, Tyrkiet eller et af de andre lande, som vi normalt tager til. Af diverse grunde havde vi ikke lige ”tid” til at tage sydpå. Men vi ville ikke lige snydes for en uges ferie. Via en af mine kolleger kom løsningen. Han havde et sommerhus ved Vesterhavet, som vi kunne låne. Det lå i første række ud mod klitterne og havde alt, hvad en moderne familie ønsker sig. Det fik vi lov til at låne kvit og frit, bare vi lovede ikke at holde alt for mange technofester i løbet af den uge, som vi var der. Han vidste godt, at med 2 unger på henholdsvis 5 og 8 år, så var det nok ikke lige det, som vi ville bruge mest tid på.

Og vi drog vestpå

Endelig oprandt den store dag, hvor vi skulle på ferie. Bilen var pakket efter alle kunstens regler og ungerne var placeret med hver deres DVD-afspiller på bagsædet, så vi kunne forudse en stille og rolig tur, hvor vi ikke skulle høre ”Hvornår er vi der?” hvert fjerde minut. Vi var da heller ikke kommet til Storebæltsbroen før begge unger sov tungt. De sov det meste af vejen, så det blev en mere end fredelig tur. Trafikken var også til at have med at gøre. Vi kom til sommerhuset og fik pakket ud. Det var mere lækkert end vi havde forestillet os og vejret var perfekt. Sol og nul skyer

Faldt i søvn i solen

Så gik vi ellers i gang med at nyde den danske sommer, som viste sig fra sin bedste side: Masser af sol og ikke så meget vind. En af dagene tog ungerne og jeg hen og handlede midt på dagen. Min kone ville nyde roen og tage lidt solbad. Desværre for hende faldt hun i søvn – midt i solen. Derfor var hun godt branket da vi kom hjem. Jeg fandt vores forsyning af cremer frem, som skulle kunne give hendes hud. Der var ingen af dem, som faldt i nåde. Hun ville kun have Biotherm creme. Så jeg måtte af sted igen. Der var nemlig ikke så meget tilbage. Det fjernede ikke alt smerten og rødmen, men det hjalp i hvert fald, så resten af ferien også blev god.

Fruen ville kun have Biotherm

 

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top