Livsplanen

Ikke kategoriseret

Fashion girl

livsplanen

Fashion girl

Endelig er min butik ved at køre en del bedre, end den har gjort. Der er kommet en del flere kunder i butikken. Jeg ved ikke om det er finanskrisen og alt det der, der har gjort de sidste år lidt strenge, men heldigvis er det ved at vende. Og det går faktisk også rimelig stærkt, altså det er ved at vende, i en fart, i den positive retning. Det kan man ikke være andet end glad for. Det giver jo meget mere selvtillid, som en ting, og som noget andet giver det også lidt mere ro og stabilitet i ens liv og hverdag.

Til mode messe

Jeg skal snart til messe, for at tjekke nogle nye sager ud. Det er jo snart ved at være sommertid, og derved også strandtid. Så det er blandt andet bikinier og sådan nogle ting jeg skal se på, jeg er ikke ude i så god tid med det, jeg har haft lidt travlt, men better late than never. Jeg har allerede været lidt inde på forskellige blogge, blandt andet womenswall.dk, og observeret forskellige tendenser i moden, som jeg synes er meget spændende, og som kunne være relevant for vores butik. Jeg overvejer faktisk også selv at lave en blog for kvinder, lidt ligesom womenswall er. Dog har jeg mest tænkt på at gøre det til en ren mode blog til at starte med i hvert fald. For det er det der har min interesse.

I mors fodspor

Har to døtre der ikke er faldet så langt fra stammen. De er også meget vilde med mode, og alt hvad det indebærer. De snakker det meget, og er rigtig gode til at eksperimentere. Den ene læser også på designer skole. Hun er snart ved at være færdig med det, derefter skal hun måske prøve kræfter med mode verdenen, hendes helt store drøm er at blive designer. Først og fremmest er hendes planer at komme til at arbejde for nogle lidt større firmaer, også sådan at man lære yderligere og får erfaring, og også får sig lavet et fornuftigt resumé. Dog er hendes plan, i sidste ende, at bliver selvstændig.

Tags:
Back to top