Livsplanen

Ikke kategoriseret

Er et forældrekøb smart?

livsplanen

Som ung kan det være svært at finde et sted at bo, hvis det skal være i nærheden af storbyen og jeg er desværre én af de unge der oplever dette. Heldigvis har jeg en god og støttende familie der altid er klar på at finde en løsning sammen med mig, og det er virkelig tit meget rart. Jeg føler aldrig, at jeg står alene med det hele og det betyder alverden.

Til sommer kan jeg ikke længere bo på mit kollegie og det har fået mig og mine forældre til at overveje noget drastisk. Et Forældrekøb. Så lige for tiden leder jeg efter en lejlighed jeg kunne tænke mig at bo i og så undersøger de hvad købsmuligheder der er. Mine forældre er bestemt ikke rige, men de har begge to nogle okay job og de har altid prioriteret os børn meget højt i deres budget. Det betyder at når jeg endelig finder et dejligt sted, så træder de til.

Det kan godt lydt lidt som om, at jeg er en forkælet søn, der bare får i hovede og røv – Det gør jeg bestemt ikke. Jeg har altid lært at tage vare på min egen økonomi, og jeg er generelt ret ansvarlig og låner aldrig penge. Så hvis jeg kunne, så købte jeg lejligheden selv! Men sådan ligger landet altså bare ikke. Desværre. Tilgengæld har jeg intet imod at leje af mine forældre; de ved de får pengene til tiden og jeg føler at de ikke taber noget på det. Når de en dag vil sælge, så kan de jo tjene godt på det.

Grunden til at jeg ikke længere kan bo på kollegiet næste år er simpelthen at jeg bliver student til sommer (- Gud, det minder mig om at jeg skal have købt en studenterhue..) Og når man ikke er studerende kan man ikke bo på kollegiet. Det er sådan set rimeligt nok, men det er lidt irriterende, når man står i situationen! Jeg glæder mig virkelig til at blive færdig med HF, så jeg endelig kan komme videre i systemet. Men først skal jeg ud at opleve verden og rejse.

Er et forældrekøb smart?

Har I nogle erfaringer med Forældrekøb, som I vil dele ud af??

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top