Livsplanen

Ikke kategoriseret

Endnu en travl weekend

livsplanen

Endnu en travl weekend

Weekenden burde jo være vores lille ugentlige frirum og det er det jo også når man tænker på at vi ikke skal på arbejde. Som ofte bliver weekenderne dog fyldt med alle mulige andre opgaver som vi lige skal klare, ting der skal gøres, arrangementer vi skal gå til og diverse andre småting. Det er lige før at weekenderne bliver lidt småstressende, da der er et stort pres på os for at nå det hele. Denne weekend ser bestemt ikke ud til at blive anderledes end så mange andre.

Invitationer

Fredagen startede med at vi lige skulle skrive nogle invitationer til vores bryllup. Det startede med at vi bare lige skulle forbi Panduro Hobby i Næstved for at købe de ting der skulle bruges, vi har nemlig besluttet os for at lave invitationerne selv. Det vil sige at vi laver dem helt fra bunden af og til det skulle der jo bruges en god del pænt karton i nogle farver som vi havde valgt på forhånd. Det viste sig så at lige nøjagtigt de farver vi havde valgt ikke var på lager, der var alle andre farver end dem vi lige skulle bruge. I forrretningen var de heldigvis flinke til at ringe til nogle andre afdelinger og fandt ud af at vi kunne købe det manglende karton i Rødovre. Så gik turen til Rødovre for at købe noget karton og det gik der ret lang tid med i forhold til hvad vi havde regnet med. Derefter havde vi allieret os med min svigermor som skulle være med til at klippe og folde. Min kæreste og hendes mor kom da også godt i gang med invitationerne er noget mere tidskrævende end først antaget, så sent fredag aften havde vi kun nået en tredjedel af de hjemmefoldede kuverter samt svarkortene.

Lørdag skal vi være ude hele dagen, så her når vi nok ikke at folde flere kuverter eller komme videre med selve invitationen som skal klæbes på en mørkere baggrund af karton inden den sættes i kuverten. Allerede nu er søndagen altså inddraget til at producere indbydelser hvor jeg havde regnet med at skulle til Hifi & Surround messe. Samtidig må vi handle noget børnetøj hos smaahjerter.dk en sen aftentime for at få tid til det hele. De har mange børnetøjsmærker hos småhjerter, så det går sikkert stærkt med at finde noget flot tøj.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top