Livsplanen

Ikke kategoriseret

En smule luksus

livsplanen

Puha, jeg har godt nok haft en hård arbejdsuge. Jeg arbejder i en børnehave, og når der er sygdom blandt personalet men ikke blandt børnene, så kan det virkelig mærkes. Det er simpelthen så hårdt at komme igennem dagene, men heldigvis er børnene søde og dejlige, så det hele går jo alligevel. Når jeg kommer hjem om aftenen er det dog så som så med energien, og i dag da jeg gik hjem og vidste, at det nu var fredag, var det en rigtig god følelse, som jeg havde i min mave. Det betød nemlig, at jeg havde to hele fridage, som bare skulle komme mig til gode. Jeg bestemte mig derfor for, at jeg ville købe lidt lækkert og en smule luksus til mig selv.

Først gik jeg forbi den lokale kiosk, hvor jeg købt lidt slik og chokolade. Jeg købte også ind til sushi, som jeg selv kunne lave. Det er nemlig noget af det bedste, som jeg ved, og jeg synes, at det er meget afstressende at stå i et køkken og lave mad til sig selv. Det er simpelthen en skøn følelse, som næsten ikke findes bedre. Nå, men en enkelt sodavand blev det dog også til.

Forkælelse

En smule luksus

Min luksus skulle dog ikke kun gå ud på, hvad jeg skulle stoppe i munden, og derfor tænkte jeg et øjeblik over, hvad jeg ellers kunne købe. Jeg kom i tanker om, at jeg tidligere på ugen havde kigget på hjemmesiden matas.dk og set, at de havde nogle lækre ansigtsmasker. Jeg besluttede derfor, at jeg ville sætte kursen mod den nærmeste matas. Der skulle jeg nok kunne købe lidt forskelligt, som ville gøre min aften endnu bedre. Og det var så sandt, som det var tænkt.

Jeg kom til at købe en hel del i matas, men de har simpelthen så lækre produkter til en rigtig god pris, så det er altså en af mine laster. Nu er jeg derfor klar til en rigtig god hyggeaften med sushi, chokolade, slik og ansigtsmasker. Det er da helt klart den perfekte start på en skøn weekend. Det kan kun blive nogle dejlige fridage.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top