Livsplanen

Ikke kategoriseret

En lille ting

livsplanen

Jeg har en rigtig dejlig veninde. Hun køber altid nogle helt fantastiske gaver til mig. Derfor vil jeg også gerne give hende en rigtig god gave. Ikke fordi hun har fødselsdag eller noget, men bare fordi hun er sig selv og rigtig dejlig. Jeg har kendt hende i 10 år, i de 10 år har vi oplevet så meget sammen. Vi har rejst på mange ferie sammen, badeferie til sydens sol. Ligget der, slikket sol, drukket drinks med paraplyer i, nydt tilværelsen. VI har været på storbys ferier, trådt new yorks gader tynde, købt os fattige i lækre ting. Vi har taget på total afslapning i sveriges ødemark i hus, hvor el dårligt er nået hen til. Vi har været vidt omkring, vi har delt hinandens sorger og glæder. Hun er dejligt menneske, derfor skal hun forkæles lidt. Jeg har inviteret hende hjem til mig på lørdag til hygge. Jeg har sendt kæresten hjem til en sine venner, så kan de holde poker aften. Jeg har købt vores ynglings flaske rødvin, og bestilt så meget sushi at vi ender med få ondt i maven. Jeg laver chokolade mousse til dessert, med mørk og hvid chokolade. Jeg ved hun elsker den dessert, så med friske bær til. Jeg har været et tur i matas for at købe hende en gave. Jeg har i matas købt hende lækker duft fra burberry. Hun har fået besked på at tage fint tøj på, og gøre lidt ud af sig selv. For når hun kommer, har jeg lavet den bedste overraskelse. Jeg har en veninde der er fotograf. Hun kommer, og så skal hun tage nogle billeder af os sammen nede i min have der står i fuld flor. Vi mangler et rigtig godt veninde billede. Det jeg har hjemme på væggen er mange år gammelt. Derfor skal vi have taget nogle nye. Jeg er meget spændt på at se hvad hun siger til sin forkælelses dag. Jeg håber hun bliver rigtig glad for parfumen og billederne. Så slutter vi selvfølgelig aften af med at tage ud og danse som vi gør bedst. Jeg har aftalt med min kæreste og drenge at vi rammer hinanden.

En lille ting

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top