Livsplanen

Ikke kategoriseret

En lækker ret

livsplanen

En lækker ret

Er der noget bedre end noget lækkert mad hvor der er tænkt på alle detaljer og så topper man det lige af med nogle friske bobler. Jeg er fan. Selvom det kun er danskvand synes jeg allerede at det hele bliver mere delikat. I aften er der dog sat flere penge ind for en gastronomisk oplevelse. Jeg har nemlig købt en fin lille alkoholisk champagne. Der skal være plads til selvforkælelse nogle gange og i dag skulle det bare være lidt finere end sædvanligt. Som sagt, så elsker jeg generelt bobler og drikker derfor også meget danskvand. Derfor har jeg også investeret i en SodaStream. For dig som ikke kender til SodaStream, så er det en maskine som tilføjer kulsyre til din hanevand. Det er super smart. Du kan tjekke hjemmesiden for SodaStream ud på hjemmesiden her. Udover at jeg nogle gange ’brygger’ min egen dansk vand, så elsker jeg også den meget eksklusive vand fra Voss som også sælges med brus i – den bliver der kun lukket op for hvis der har været weekender med for meget alkohol. På den måde kan jeg holde de eksklusivt men også undgå alkohollen hvis det bliver for meget.

Aftensmadens kød

Hermed fik jeg altså lige forklaret aftenens drikkevarer, men ej at forglemme må jeg også forklare om selve madden. ligesom en mand kun ville efterspørge, så har jeg lagt fokus på køddet. Rent faktisk har jeg været rigtig heldig i dag da jeg fandt to lækre t-bones på tilbud. Jeg tør næsten ikke give tippet videre, men det kan rent faktisk betale sig at tage tidligt ned i supermarkedet, fordi der er rigtig mange gode tilbud. Men altså blev det noget rigtig lækkert kød som jeg smed på panden her til aften. Selvfølgelig er kødet også fået en tilpas mængde af krydderi. Derudover kødet, så har jeg lavet en lækker og efter sigende sund sovs. Som mange nok allerede har hørt lidt om, så er det altså sundt at spise fedt. Eller, det er godt at spise fedt hvis du holder dig fra kulhydraterne.

Simpel og lækker sovs

En lækker ret

Den sovs som jeg har fået bikset sammen til aften har jeg fundet i en af mine ‘Low Carb High Fat’-kogebøger. Det er en persillesovs, hvor du kun behøver; smør, fløde, Philadelphia ost og så selvfølgelig persille. Det er super let at lave og jeg har allerede smagt den lidt til og det tegner sig godt.

Nu fik jeg tidligere nævnt hvordan herren i huset ville være glad for at se kød på tallerkenen og det er da også tilfældet for min herre herhjemme. Min kæreste bruger for tiden rigtig meget af sin ti på at undersøge hvilket vvs udstyr vi har brug for. Vi har nemlig nogle elementer som skal skiftes ud i badet. Så lige for tiden søger han efter at købe vvs udstyr online. Han har heldigvis fundet siden multikøb.dk som netop tilbyder vvs udstyr. Derfor planlægger han også at bestille noget hjem fra multikøb. Jeg glæder mig i hvert fald til at der bliver styr på det igen. Vi kender vist alle til hvor irriterende det er når der er problemer med vandhanen, bruseren osv. Men nu er maden altså klar, så nu vil jeg sætte mig og nyde min mad med min mand.

Tags:
Back to top