Livsplanen

Ikke kategoriseret

En hurtig beslutning

livsplanen

En hurtig beslutning

Hvad med mit klædeskab? Jeg kiggede himmelfalden på min mand, der havde spurgt mig om noget der efter min mening var et helt fjollet spørgsmål. Her fredag eftermiddag hvor jeg kom træt hjem efter en lang arbejdsuge spurgte han mig simpelthen om ikke vi skulle flytte.

Hmmm, jeg smagte lidt på ideen. Det var jo faktisk lang tid siden at vi sådan rigtig havde været helt glade for at bo i vores rækkehus. Men vi havde boet der i lang tid. i næsten 9 år nu. Og udlejeren var blevet nærmest som vores gode venner. Lidt for gode venner måske. Der var nogle reparationer og udbedringer der ligesom aldrig rigtig blev udbedret.

I bakspejlet lyder det helt vanvittigt at vi kunne og turde leve med det. Men der kom vand ned gennem taget, og vinduerne trængte til at at blive skiftet. Det var jo et hus fra 1975 og med fladt tag, så lidt skavanker måtte der påregnes. Men at deet altid trak i langdrag med reparationerne var næsten ikke til at holde ud. Rent faktisk havde vi flyttet vores soveværelse ind i eet af de andre værelser. Af den simple grund at når det regnede fik jeg regn i ansigtet når jeg lå i min seng om natten. Så helt sikkert, situationen var uholdbar.

Men hvad kunne vi få? Vi er ikke just rige. Min mand har været sygemeldt i nogen tid med dårlig ryg, og er derfor blevet opsagt fra hans arbejde. Så hvilke muligheder stod åbne for os?

Vi besluttede os for at undersøge sagen nærmere. Og ikke nok med at vi fandt vores drømmebolig, undervejs blev vi også rigtig inspireret. Se selv hvordan her. Under boligjagten blev vi nemlig opmærksomme på hjemmesiden www.oline.dk der er danmarks største udlejningsportal for erhvervsejendomme.

Her fandt vi en fantastisk lille klinik som vi lejede så min mand kunne åbne hans helt egen holistiske klinik. Det var en gammel drøm af hans, som der nu endelig kunne gøres virkelig. Sådan gik det til, at vores liv blev helt op og ned, og det der virkede som uheld blev vores helt store held.

Nogle gange skal man bare gribe chancen.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top