Livsplanen

Ikke kategoriseret

En helt ny følelse

livsplanen

Efter at have røget fast siden jeg fyldte 13 år havde jeg aldrig drømt om at stoppe. Jeg har aldrig lyttet når de har snakket omkring rygning og sundhed, eller når familien har taget et fælles rygestop, for sundhedsrisikoen gjorde mig ikke noget. Man laver kun en gang, har jeg altid tænkt, men da en af mine gode venner en dag fortalte at han var begyndt at dampe blev jeg alligevel nysgerrig, ikke fordi jeg ville holde med at ryge, men pga. de muligheder som pludseligt bød sig hvis jeg kunne ryge indenfor og samtidig den store besparelse hvor jeg sparer 9 ud af 10 pakker og når man før røg en pakke hver dag er det alligevel en god ferie hvert år man sparer.

Rygestop Nej Tak

En helt ny følelse

Man vil jo gerne læse lidt mere omkring det og straks rammer jeg den første mur af hjemmesider der reklamerer med at man kan bruge det som rygestop, ja selv netdoktor har en side omkring e-juice og rygestop men når man bare gerne vil lære mere omkring e juice så er det ikke ligefrem den type information man leder efter. Efter at have været kommet igennem de værste sider fandt jeg endeligt lidt mere information. Det spændende er nok at den eneste store ulempe er at det ikke helt er det samme som at ryge cigaretter, men med e væske undgår man de værste gener som der er ved tobak, istedet for flere tusinde tilsætningsstoffer er der nemlig kun vand, nikotin og smagsstoffer i væsken. Nikotin er ikke sundt for kroppen, men på den anden side er det er valg jeg selv har foretaget.

En jungel

Da jeg endeligt var kommet så langt som at have besluttet mig for at købe blev jeg mødt af en mur af informationer. Jeg vidste at jeg skulle have et startsæt, men der var bare på den første webshop over 10 forskellige startsæt, efter lidt søgning fandt jeg dog frem til nogle danske gutter med hjemmesiden steam.dk som havde indset problemet og havde udviklet et enkelt produkt samt en række forskellige e-væsker. Jeg fik efter et par dage pakken fra steam med min nye e-cigaret og lidt forskelligt e væske og har ikke fortrudt. Efter at have sammenlignet med dem mine venner har har jeg fundet ud af at det er et helt godt produkt og designet er en del mere lækkert end de andre produkter jeg har set. Min anbefaling er at hvis du har overvejet det så prøv det, investeringen er ikke så stor og kan hurtigt tjene sig selv hjem igen hvis du bliver glad for den.

Tags:
Back to top