Livsplanen

Ikke kategoriseret

Elsker et langt bad

livsplanen

Jeg er typen der bare elsker at gå i bad og så nytter det altså bare ikke noget når ens udstyr ikke er i orden. Derfor har jeg besluttet mig for at købe et badekar, at ligge og slappe af i et badekar er nok det mest afslappende jeg overhoved kan komme i tanke om. Jeg ved bare ikke rigtigt hvor jeg skal finde det bedste badekar henne? Jeg har kigget lidt rundt i de forskellige gør det selv butikker, men jeg syntes ikke rigtigt der er noget som passer i stil, størrelse eller pris og det er ikke engang fordi det behøver at være perfekt.

Hvad vil jeg have?

Jeg vil bare gerne have noget som jeg syntes om nu og vil blive glad for over en lang årrække. Jeg er derfor begyndt at søge lidt på nettet, men det er altså umuligt at finde rundt i med fragt priser, leveringstid og jeg ved snart ikke hvad. Jeg har dog fået anbefalet Billigvvs.dk af en god ven. Han sagde at siden var god og til rigtig gode priser, men jeg vil jo gerne have det bedste samtidig med jeg får det til en rigtig god pris. Så hvis der er nogle af mine læsere som kan anbefaler en side eller sige god for Billigvvs.no, så skriv endelig en kommentar neden under her. Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret så i kan følge med hele vejen. Hvis du har et emne som du godt kunne tænke jeg tog op, så send mig en mail eller skriv en kommentar.

Back to top