Livsplanen

Ikke kategoriseret

Bryllupsplaner

livsplanen

Bryllupsplaner

Efter ikke så lange overvejelser men til gengæld noget længere tilløb, så lykkedes det mig endelig at få købt en ring og friet til min kæreste. Det skete rent faktisk på et tidspunkt hvor hun ikke ventede det, så det gør det jo bare ekstra sjovt og heldigvis sagde hun ja.

Planlægning

Vi har valgt at brylluppet skal holdes om cirka et år. En af grundene er at vi gerne vil have et sensommerbryllup og her håber vi selvfølgelig på et fantastisk godt vejr og at vi er solbrune på billederne. Derudover så vil vi også gerne have god tid til selve planlægningen. Det er ikke noget der bare skal overstås hurtigt men derimod være en hyggelig proces hvor vi efterhånden får alle detaljerne på plads.

Noget af det første min kæreste gik i gang med var at kigge på en brudekjole, bare for lige at finde ud af hvor meget sådan en koster, hvilke designmæssige ting hun skal tage hensyn til og så videre. Vores første fælles opgave var at skrive en gæsteliste og her har vi måske valgt at brede os lidt for meget ud i afkrogene af familie og venner. Vi kan jo altid skære lidt i listen inden vi udsender invitationer, vi vil bare være sikre på ikke at glemme nogen.

Vi overvejer også om der skal børn med til festen. Vores familier har efterhånden været rimeligt produktive og mange af ungerne er i samme alder. Så de kan sagtens finde ud af at hygge sig sammen uden at forældrene lige skal holde opsyn hele tiden. Jeg ved ikke i hvilken alder man begynder at diskutere tøjstil men jeg kan i hvert fald se at ungerne ved hvad de vil have. Flere af dem har tøj fra Bobo choses som er et mærke der blandt andet bliver solgt på Smaahjerter.dk. At købe det online er noget som familien har taget til sig i stor stil og personligt synes jeg da også at det er lettere at overskue udvalget på en hjemmeside og så er det samtidig til en god pris på smaahjerter.dk.

Jeg skal jo nok også selv ud og have noget nyt tøj for svømning, cykling og styrketræning har flyttet lidt rundt på nogle kilo på kroppen. Der er vist noget med at slips og sokker skal klippes over så her må jeg vist huske at købe noget der ikke er alt for dyrt.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top