Livsplanen

Ikke kategoriseret

Bliv røgfri med en e cig

livsplanen

Der er rigtig mange danskere, der stadig ryger. Og det er på tide, at vi får skåret ned på det antal. For rygning er hamrende usundt, og hvis man ryger i for lang tid, så ender man også med at tage skade af følgerne, og det er ikke sjovt på nogen måde. Hverken for den det går ud over, eller for familien og vennerne, der må stå og se på fra sidelinjen. Så hvis du er en af dem, der stadig ryger hver eneste dag, så er det på tide at få sat en stopper for det.

Der findes så mange måder, man kan stoppe med at ryge. Selvfølgelig er der den umiddeltbare nemmeste måde, som bare er at trappe ned uden hjælpemidler, eller sågar tage en kold tyrker, hvor man stopper fra den ene dag til den anden. Hvis man har viljen og selvdisciplinen til det, så er det helt klart den vej, man skal gå. For det kan ikke gøres meget nemmere eller billigere, end hvis man bare smider smøgerne til siden, og sætter sig for at stoppe uden hjælp fra nogle andre ting. 

Stop med at ryge

Men hvis du ikke tror, at du har viljen til at stoppe uden hjælp, så er der helt klart et hjælpemiddel, der er langt bedre, end alle de andre. Der er allerede tusindevis af mennesker, der har benyttet sig af en elektrisk cigaret, og hvis du gerne vil stoppe med at ryge, så er det på tide, at du gør det samme. Du kan finde din første el cigaret inde på http://www.cooldamp.dk/.

Det koster et par hundrede kroner at komme i gang med sådan en elektrisk cigaret, men så snart du har den, så er du også allerede i gang med rygestoppet, hvis du vælger at benytte dig af den selvfølgelig. Tag et kig inde på http://www.cooldamp.dk/, og se om der ikke er en, der passer til dig og din pengepung. Start med et begyndersæt, hvis du aldrig før har prøvet dem. 

Back to top