Livsplanen

Ikke kategoriseret

billige blomster og Ingeniørrådgivning

livsplanen

billige blomster og Ingeniørrådgivning

Billige blomster m.m.

I dag var jeg ude og købe blomster til hende jeg arbejder for. Ikke fordi jeg ville give hende blomster, men fordi jeg var sendt i byen for at købe nogle blomster, hun skulle bruge til gaver. Af den grund kom til til en hal, hvor de havde tilbud og udsalg på alle mulige ting til blomster. Se her, stod der, 50% på alle varer i den bagerste hal. Der var i alt tre store haller fyldt med alle mulige billige ting, der understøttede blomsterhold, eller hvad det nu hedder. Jeg fandt hurtigt de ting, hun skulle bruge, men faldt så over nogle billige kopper (det sidste af mine var lige smadret) og et par fade, som jeg kan anrette mad på… 

Indendørskrukker og ingeniørrådgivning

Lige pludselig kom jeg i tanker om, at jeg jo havde brug for urtepotter til nogle af mine store planter derhjemme. De har ikke fået skiftet jord i måske to år og er begyndt at blive gule i bladene, fordi rødderne fylder hele potten under dem. Så jeg gik straks i gang med at finde nogle store urtepotter, som også havde underskål, så mit gulv ikke ville blive ødelagt, når jeg vandede dem. I forhold til det med gulvet kunne jeg måske godt bruge lidt ingeniørrådgivning. på art-tek.dk fandt jeg ud af, at man kunne få rådgivning med projektet i centrum. så dem vil jeg have fat i næste gang, jeg står med et lignende problem. Det er godt at vide, hvor man skal henvende sig! 

 

Tags:
Back to top