Livsplanen

Ikke kategoriseret

Alternative behandlinger

livsplanen

For mig er det lidt et skridt at turde prøve noget nyt når det kommer til alternativ behandling. En af grundene er nok at jeg ikke rigtig fejler noget en anden er, shame on me, at jeg nok er meget præget af den almene lægepraksis holdning til såkaldt mumbojumbo

Det eneste jeg kan sige er at jeg jo godt ved at det ikke forholder sig sådan. Men tanken ligger i baghovet, altid, gad vide om det virker. Men hvor mange gange har jeg ikke været til lægen med alle mulige ting som de aldrig har kunne kurerer. Jeg havde allergier og astma hele min barndom og det eneste de kunne give mig var narko i forskellige udgaver som mest af alt sløvede mig frem for helbredte. 

 

Har kun positive erfaringer

Alternative behandlinger

Det der nok, i mine øjne, bringer mig mest til skamme er at jeg faktisk kun har positive erfaringer med alternative behandlinger. Ok indrømmet, jeg havde engang en kammarat hvis mor var krystal healer og der synes jeg måske lige vi er langt nok ude og jeg tvivler på at mine energier ændrede sig men hun holdt på det og jeg fik det på ingenmåde ringere i mit liv.

Tilgengæld fik jeg rigtig meget zoneterapi af en anden kammarats mor. Og det var helt fantastisk. Det var så godt at jeg efter 10 år stadig går med en lille drøm i maven om at blive zoneterapeud eller måske kranio sakral terapeud og den sidste er endda uden nogensinde at have prøvet det men kun efter at have læst en bog om det. Det er helt sikkert på listen over sommer ferie projekter.

Jeg har alligevel besluttet mig for at skulle udrense mit liv. Som i at jeg skal holde med dødsdruk i byen og ryge. Jeg ryger alligevel kun på druk så holder jeg med druk så følger rygning automatisk med. Jeg skal have styr på den lunge/bronkie betændelse der gør jeg ikke kan træne. 

Mit arbejde kræver en hvis fysisk form og vi bliver testet og jeg har ikke kunne træne i en måned så der er bare ikke noget af gøre jeg skal have det løst og så igang igen. 

Jeg skal have styr på mit dårlige selvværd og alle de uløste problemer der ligger tilbage fra dengang jeg havde depression under mit speciale som skole psykologen ikke gjorde så meget ved under sine behandlinger men tilgengæld lærte mig at arbejde 10 timer om dagen alligevel uanset hvor elendigt jeg havde det. En evne jeg ikke er ked af at have lært. Men jeg må bare erkende at jeg skal have noget behandling for at komme videre. Så kan det osse være jeg kan smide overspisningsvanen jeg samlede op i samme periode. 

Jeg har stærkt overvejet at begynde at dyrke yoga og mediterer for at støtte op om disse processer. Den her sommer bliver i udrensningens og genopretningens tegn. 

Alternative behandlinger

 

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top