Livsplanen

Ikke kategoriseret

Alle mulige slags tshirts

livsplanen

Alle mulige slags tshirts
Dengang jeg var barn, så så alle tshirts ens ud. De var allesammen ensfarvede og kedlige. Hvis det ikke lige var for de forskellige farver, så var det umuligt at kende forskel på dem (og det gjaldt iøvrigt ikke kun tshirts, men også alle mulige andre slags tøj dengang jeg var barn. Alt tøj så simplethen ens ud).

Men sådan er det heldigvis ikke længere. I dag, så kan man få masser af forskellige tshirts. I dag, så er der frit valg mellem ensfarvede tshirts, mønsterede tshirts og forskellige tshirts med print.

Og det stopper ikke engang der. Hvis man kigger sig omkring, så kan man også finde flere butikker, der sælger tshirts hvor man selv kan designe sit print.

Det er med andre muligt at få en tshirt der ser ud lige præcis som man gerne vil have den – og det uanset hvilke farver, mønstre og alt muligt andet man foretrækker (faktisk så er mulighederne uendelige. Det er simpelthen ikke længere nogen grænser for hvad der kan lade sig gøre indefor tøjverdenen).

At der er så mange muligheder har tilgengæld også betydet, at prisen på tshirts er vokset en del. I gamle dage, så kostede tshirts næsten ingenting, men sådan kan man bestemt ikke sige at det altid forhold sig i dag.

I dag, så er det ikke svært at finde tshirts til flere hundrede kr. Se bare på pointen.dk, hvor den dyreste tshirt netop nu koster 1500,- kr!

1500,- kr er fuldstændig sindsygt for en tshirt hvis du spørger mig, men åbenbart er der nogen der er klar på at betale så meget for deres tøj (hvis der ikke var det, så var det næppe muligt at købe tshirts til sådanne vilde priser).

Heldigvis er det dog ikke alle tshirts der koster så meget. Det er også muligt at finde masser af tshirts på pointen.dk, der kun koster 100,- kr eller deromkring: LINK

Faktisk virker det som om gennemsnitsprisen på tshirts netop er de ca. 100,- kr, hvilket heldigvis burde være et rimeligt overkommeligt beløb for de fleste (og er det ikke det, så er det spørgsmål om man ikke har andre ting at bekymre sig om end nyt tøj?).

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top