Livsplanen

Ikke kategoriseret

14 år og fodbold træner

livsplanen

Som en masse andre drenge går jeg ugentlig til fodbold sammen med mine kammerater og andre gode venner og vi har været rigtig sjovt de timer vi spiller. Jeg er dog deres træner så jeg skal sørge for at vi gennemgår altid inden for træning hver gang. Fordi jeg har fået den opgave at være træner har mine forældre givet mig et herreur som belønning for min præstation. Ikke ret mange på min alder kan prale af at man er fodboldtræner i den by man bor i især når man kun er 14 år gammel.

En god måde at starte på

Så det herreur fik jeg den dag jeg startede som træner hvilket gjorde mig rigtig stolt og værdsætter rigtig meget at jeg fik lov til at få den stilling, du kan se uret her: http://lipa.dk/g-8900a-1er. For der er flere andre at vælge mellem så det var ikke kun meget de havde valget om. Jeg sørger for de træner og sørg for vi vinder de fleste kampe så godt vi nu kan. Dog kan aldrig være sikker på at man vinder en kamp der mange faktorer spiller ind når man spiller. Så med fodbold kan man aldrig med sikkerhed sige hvem der vinder, langt fra.

Dagen jeg fik herreur af mine forældre var da jeg kom hjem efter fodbold træning den første dage jeg var der. Her overrakte de det til mig og jeg blev meget glad og takkede rigtig mange gange. Sjældent har jeg fået sådan en fin gave så jeg er rigtig stolt også overvære en af de yngste fodboldtræner i Danmark men her kan man sige er lidt blær. Grunden til også at fodboldtræner allerede er fordi jeg så god til det. Ikke specielt at spille fodbold med at træner andre og sørge for de gøre det bedste de kan.

14 år og fodbold træner

På den måde kan man godt sige har en gave som ikke ret mange andre har. Jeg er nemlig rigtig gode til det med motivation og sørg for at lave et vinder hold som bare vinder med en kamp efter en anden. Alt er med til jeg fik mit herreur i gave.

Tags:
Back to top